Hoe het IP-adres van de Canon-printer wijzigen?

Ben jij iemand die bestanden deelt en ontvangt met behulp van technologie en internet? Als uw antwoord ja is, weet u waarschijnlijk al hoeveel een printer u kan helpen. Het is een type apparaat waarmee u papieren kopieën kunt maken van elk document dat is opgeslagen op een computer, laptop of smartphone. Daarom moet u zo snel mogelijk investeren in een printer die door Canon is gemaakt als u uw gemak wilt vergroten.

Ongeacht het type bestand dat u probeert af te drukken, met deze apparaten kunt u gemakkelijker de beste voordelen behalen. Een van de beste aspecten van het kiezen voor printers die door Canon-ondersteuning zijn gemaakt, is dat dit bedrijf een breed scala aan printers beschikbaar heeft. Het betekent dat u verschillende opties kunt krijgen en kunt kiezen uit elk van de apparaten, afhankelijk van uw voorkeuren, vereisten en budgettaire beperkingen.

Een andere reden waarom u dit bedrijf boven andere zou moeten kiezen, is dat de printers die het heeft gemaakt een gebruiksvriendelijke interface hebben. Daarom kunt u op de juiste en succesvolle manier door de functies navigeren.

Vindt u het moeilijk om erachter te komen welke printer u moet kopen en hoe u deze moet instellen op basis van uw gemak en eisen? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Canon zodra u tijd heeft.

Het is omdat dit een groep professionals is die u tal van tips en suggesties kan geven om uw ervaring met een ruime marge te verbeteren. Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u het IP-adres van uw printer wilt wijzigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw Canon printer aanzetten door deze in een stopcontact te steken
  2. Zodra u zich op de startpagina bevindt, meldt u zich aan bij de systeembeheerdersmodus en gaat u naar de portaalpagina
  3. Tik op het tabblad Instellingen/Registratie dat u op de volgende pagina tegenkomt en selecteer vervolgens Netwerkinstellingen
  4. Ga naar het tabblad IP-instellingen op de nieuwe pagina en tik vervolgens op Bewerken in IPv6-instellingen
  5. Schakel het selectievakje IPv6 gebruiken in en configureer de instellingen volgens uw voorkeuren
Bellen Canon Nederland ondersteunings nummer als u meer informatie wilt over zijn printers.

Popular posts from this blog

Hoe de Canon printer spooler uit te schakelen?

Hoe Canon TS3122 terug te zetten naar fabrieks instellingen