Hoe de Canon printer spooler uit te schakelen?


 

Als u een van de vele mensen bent die op deze planeet wonen, weet u waarschijnlijk al van printers en hoe ze werken. Het is een machine die het voor u gemakkelijk kan maken om binnen korte tijd elke zachte kopie in een harde kopie af te drukken.

Het is een van de handigste apparaten die u kunt kopen, omdat u hiermee uw werk en documenten moeiteloos en efficient kunt afwerken en afdrukken. Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven die printers maken, en u kunt uit elk van hen kiezen, afhankelijk van uw voorkeuren, vereisten en budgettaire beperkingen.

Als u echter de beste functies uit uw printer wilt halen, moet u kiezen voor machines van het bedrijf Canon. Het is tegenwoordig een van de meest betrouwbare en relevante organisaties. Daarom moet u uw best doen om er zo snel mogelijk meer over te weten te komen met de hulp van het Canon ondersteunings team.

Al deze diensten die door dit bedrijf worden geleverd, stellen u in staat om de meest relevante resultaten te verkrijgen en tegelijkertijd problemen met een ruime marge te minimaliseren.

Probeert u voor het eerst een door Canon gemaakte printer aan te schaffen en in te stellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of hoe u de verschillende functies moet gebruiken. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

Onder deze omstandigheden kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteunings team van Canon en hen om advies vragen. Deze professionals zijn gemakkelijk te bereiken omdat ze toegankelijk zijn via sms, telefoontjes, e-mails en livechat.

Daarnaast zijn er een paar stappen die u in gedachten kunt houden als u de spooler van de printer wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Canon printer openen die u hebt

2. Zodra het apparaat begint te werken, gaat u naar de taakbalk die u op het start scherm vindt

3. Typ in het nieuwe scherm dat wordt geopend Services in de zoekbalk en selecteer een gewenst resultaat in de lijst met opties die verschijnt

4. Er verschijnt een andere pagina op uw scherm. Dubbeltik op het tabblad Printer spooler onder de categorie Standaarden

5. Tik op Stop en sla de wijzigingen op door op Ok te drukken

Bellen Canon support nummer als u een van de bovenstaande stappen niet uitvoert.


Gerelateerde Links

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Canon TS3122 terug te zetten naar fabrieks instellingen

Hoe een Canon printer op wifi aansluiten?