Hoe een Canon printer op wifi aansluiten?


Als u iemand bent die op deze door technologie geobsedeerde planeet leeft, kent u waarschijnlijk al Canon printers en hoe ze u kunnen helpen.Dit zijn apparaten waarmee u zonder problemen elk type softcopy kunt afdrukken.


Niet alleen dat, maar ze kunnen het u ook gemakkelijk maken om documenten of afbeeldingen te scannen en op uw computer op te slaan. Daarom zou u er zo snel mogelijk meer over moeten leren met de hulp van het Canon-ondersteuningsteam.Zij helpen u moeiteloos binnen een paar minuten hardcopy's te maken voor elke situatie. Investeren in een van deze apparaten zal u dus op verschillende manieren ten goede komen.


Naast al deze zijn Canon-printers uitgerust met eersteklas technologie en functies om ervoor te zorgen dat u de meest geschikte resultaten krijgt en tegelijkertijd de kans op problemen met een ruime marge minimaliseert.Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, de kans is groot dat je op een bepaald moment in je leven papieren exemplaren nodig hebt.


In tijden als deze moet u een keuze maken uit de verschillende soorten printers die door Canon zijn gemaakt op basis van uw voorkeuren, vereisten en budgettaire beperkingen.


Als dit de eerste keer is dat u voor een printer als zodanig kiest, weet u misschien niet zeker hoe u de verschillende functies en services moet gebruiken. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.


In tijden als deze kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteunings team van Canon om hun hulp te vragen.Dit zijn opgeleide vakmensen, zodat zij u kunnen voorzien van passend advies, tips, suggesties etc. U dient dan ook zonder meer te vertrouwen op hun kennis en kunde.


Laten we nu in detail kijken naar de stappen waarmee u de printer kunt verbinden met een Wi-Fi-netwerk:


  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Canon printer openen en naar de Wi-Fi-optie gaan die u tegenkomt

  2. Zodra de nieuwe pagina op uw scherm verschijnt, tikt u op het tabblad Instellingen dat u tegenkomt

  3. Tik op de Wi-Fi Setup-optie die u vindt op de nieuwe pagina die op uw scherm verschijnt

  4. Tik op de WPS (Push Button Method) in de nieuwe lijst met opties die verschijnt

  5. Tik op de OK knop


Als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt,bellen Canon Nederland
ondersteuningsnummer zo spoedig mogelijk.



Popular posts from this blog

Hoe Canon TS3122 terug te zetten naar fabrieks instellingen

Hoe de Canon printer spooler uit te schakelen?

Hoe sluit u een Cannon printer aan op uw telefoon?